300511



Orkade inte kolla på film, kollade kläder istället! Titta denna söta blus som dessutom heter Lisa party blouse! Så tyvärr måste jag köpa denna! :)

300511

Mysmåndag!

Nu ska jag äta knäckebröd och titta på film! Hörs imorgon <3


300511

Hej måndag!



290511

Vigge och Lizton som myser i stugan tidigare idag! Nu ska vi ut och gå, sedan ska jag göra varma mackor och ladda inför Big Brother! För Rodneys skull hejjar jag på Chrille!


290511


Idag har vi firat min älskade Mamma <3



Ute i stugan vid havet!

290511


Igårkväll åt vi Kinamat, Lizton satt och väntade så fint på att få smaka <3

280511


Har äntligen fått fina naglar! Förutom på pekfingret på vänster hand där nageln fortfarande är svart och kommer förmodligen att ramla av sen.



280511


Vi shoppade och sedan fikade vi på andra våningen! mys. Nu väntar jag bara på att Daniel ska sluta så att vi kan hitta på något kul :)

280511

Hej underbara lördag!


Vaknade 7.15, och kunde inte somna om. Det är inte okej! Men jag låg kvar och gosade med en gosig vovve! <3

Nu dricker jag en kopp kaffe och snart ska jag och Eva ner till stan. :)

Hörs.

230511


Har missat någon dag märker jag.. I Lördags var det födelsedags fest för Emelie och Peter, det var en kanonkväll! Igår var vi hos Mattias och Camilla och grillade! Myspys.

Det kan inte vara någon som missade ösregnet + åska + blixen igår kväll!
Och givetsvis hände detta när Big Brother började, tur att vi kunde kolla på den bärbara datorn! ;)

210511




Vi har varit ute i trädgården en stund och busat och övat på lite trix! :)
På bilden står Lizton och nosar i godispåsen! <3

210511

Hej!

Förlåt för att jag inte bloggade igår, jobbade sedan bar det av direkt hem till mamma, micke och vigge! Där Lizton och jag spenderade hela eftermiddagen och kvällen <3

NU... kom jag precis hem. Jag, daniel och lizton har varit i brunnsparken. Ätit baugett :) sedan var jag en sväng på stan.


Bland de värsta jag vet är när man står i kön och ska handla sen är det en tant (eller någon seg person) som inte vet vad dom ska ha, de ändrar sig, de har tillgodo kvitton, de ångrar sig när det är för sent.. ja ni vet. Usch!



190511



Jag fick inte så mycket gjort idag som jag skulle ha fått! Men men har tvättat iallafall.
Så skönt med fredag i morgon.. 

God natt och sov gott! <3

190511

min älskling..


190511



Hallen! älskar den rosa.. <3

180511

favorit..


150511


Godkväll!


Vi har mest tagit det lugnt idag och tittat på film och varit ute i skogen.
Här kommer en bild på när vi var ute i skogen!


150511


Inspiration!



140511


Godkväll!


Nu har vi precis kommit hem från Mamma, Micke och Vigge. Vi har varit där på middag :) sen spelade vi kubb, mitt lag vann tre gånger av fyra :)



Snart blir det chips och dipp framför Melodifestivalen! Hejja Sverige.. eller nått..

140511



Börja dagen med ett glas c-vitamin! Dessa är sjukt goda.. Jag dricker dessa varje morgon!

140511


Imorse så körde Daniel, jag och Lizze till maxi för att köpa baugetter och dricka, sedan körde vi till brunnsparken för att gå en runda i de fina vädret.



140511

Hej och godmorgon denna underbara lördag!

Skulle ha bloggat igår kväll, men hann inte.. :/


Vi var på kalas hos Daniels lillebror Mattias igår som fyllde 17 år, han fick en Lacoste parfym, chips och trisslotter av oss! Han blev nöjd iallafall.


På kvällen sen så såg jag och Daniel en film.. (ja, jag var vaken under hela filmen!) som heter Husk, fy vilken otäck film, men den var riktigt bra tycker jag så den rekommenderar jag verkligen att ni ska se.



130511

Fredagen den trettonde.

Den enda otur jag har haft hittills är väl att jag fick åka till doktorn igen pga mitt finger! Eftersom det ser så konstigt ut :( men även om jag har en fraktur så gör de inget åt det, utan de får självläka. Men doktorn sa att vi får verkligen hoppas på att det inte är så pass skadat så att det aldrig mer växer ut en nagel!! Då blev jag lite rädd..


hörs.



130511

Godmorgon!
Äntligen fredag.. och fredagsmys på jobbet! Tjoho.. men idag är det fredagen den 13! oups. Jag hoppas att det inte blir någon oturs dag.
Vi hörs sen. <3

120511


Efter mina besök hos mamma och eva o co. har jag hunnit plantera ner lite lökar i rabatten bla. påskliljor.. så kommer de nästa år :) Daniel har klippt gräset på framsidan.


Nu ska jag ut och gå med Lizze! Hoppas på regn ikväll och i natt!

120511

Hej!
Ska passa på att berätta att i söndags klämde jag mitt pekfinger i bildörren.. så jag fick åka til doktorn i måndags pga att jag inte kunde röra fingret, som tur väl var så var inget brutet.
MEN nu när jag tog av bandaget så var jag nära på att svimma, de var bland de värsta jag sätt! Naglen är blå/svart och fingret är stenhårt och svullet som bara den både under och över! Fy.. så nu ska vi köra först hem till Mamma så att hon får kolla på fingret och sen till Svärmor så att hon också kan ta sig en titt..
Önska mig lycka till! Hörs sen <3

120511

Hej och godmorgon!
Idag är jag väldigt trött.. usch! hoppas att jag piggnar till..
Daniel kom hem med frallor i morse :) men stackars Lizton som säkert har varit vaken inatt av åskan var så trött att han inte orkade vara med oss vid frukosten.
Nu ska jag jobba, hoppas dagen går fort för i morgon är det äntligen fredag!
Hejdå!

110511


Nu ska jag börja blogga igen! :)

Daniel och jag har precis ätit glass och denna goa topping! Den va verkligen jättegod.

Men när jag hoppar in i bilen så kunde inte Daniel vänta på att smaka tills vi kom hem så han öppnade den i bilen och givetvis var den jätte lös så det kom topping på hela honom och i bilen.. så typiskt honom!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0